Stockholm


Ingen stad i Sverige får årligen så många turister som Sveriges vackra huvudstad. Stockholm kallas ibland för "Nordens Venedig". Sveriges huvudstad är mycket vacker och här finns naturligtvis något av intresse för alla turister. Det är också mycket trevligt att ha konferenser i Sverige. Stockholm brukar vara en populär stad att förlägga konferenser i. Här finns puls och restauranger i mängder att välja mellan. Här kan man finna restauranger vilka serverar mat från världens alla hörn.
Den stora shoppinggatan i Stockholm är utan tvekan Drottninggatan där man kan vandra fram och tillbaka en hel dag utan att för den skull hinna gå in i alla affärer. Det finns också några mycket stora gallerior i Stockholm där man kan finna mängder av affärer att shoppa i och också restauranger där man kan få sig en bit mat.
En mycket vacker stadsdel i Stockholm är Östermalm, Stockholms finaste stadsdel med lummiga parker och bra boende. Det är en bra idé att försöka hitta hotell på Östermalm.
Många människor arbetar och bor i vår vackra huvudstad och det kan ibland vara svårt att hitta en bra bostadsrätt eller lägenhet. Det kan vara en god idé att hitta en bra mäklare då man vill sälja eller köpa en bra bostad i Stockholm. Ett tips på en seriös sida för att hitta en bra mäklare i Stockholm är Mäklare Stockholm. Här kommer man enkelt i kontakt med auktoriserade mäklare.


Forum

Drottninggatan

Om man fortsätter Drottninggatan fram till sin början kommer man slutligen till den vackra Skeppsbron som leder över till Gamla Stan och Stockholms Slott. På vägen kommer man att passera Sergels torg. Detta torg är fantastiskt vackert på kvällarna. Man kommer också att passera genom delar av När man vandrat över Skeppsbron möts man först av det stora och pampiga riksdagshuset. Här kan man, om man vill, lyssna till våra politiker debattera allehanda viktiga spörsmål. Kanske kan man också få se en och annan politiker vandra ut från riksdagshuset och uppöver Drottninggatan. Bakom riksdagshuset ligger Stockholms vackra slott.


Forum

Stockholms Slott

Här börjar också gamla stan. Denna gamla del av Stockholm innebär ett myller av gränder och passager. Husen i gamla stan är mycket gamla och oerhört vackra. Här vandrar alltid en mängd turister omkring, men denna del av Stockholm känns ändå mycket lugnare och gemytligare än andra delar av storstaden.


Copyright © AM Sökmotorkonsult, Kontakt